NGL-Teknik AB Grupp_slideshow NGL-Teknik AB Droppe NGL-Teknik AB stainless NGL-Teknik AB Glas NGL-Teknik AB Händer NGL-Teknik AB Badkar NGL-Teknik AB Vattenkran NGL-Teknik AB nglstainless

Tema Bygg & Fastighet: Fler fördelar med blandare i rostfritt stål

2017-09-19

Det finns flera fördelar med att byta ut traditionella blandare i mässing då de bland annat innehåller bly och slösar onödigt vatten. NGL Stainless är en serie rostfria stålblandare som utöver en unik höghastighetsteknik är helt blyfria vilket gynnar både människa och miljö. 

Läs artikeln härShare |

VVS Forum: Otät toalett gav monsterräkning

2017-09-07

I VVS Forum skriver Eva-Maria Fasth följande i artikeln "Otät toa gav monsterräkning": En läckande WC orsakade en fastighetsägare i Torsby en chockräkning. Fastighetsägaren har också betalningsansvaret, enligt en aktuell dom från Mark- och miljödomstolen vid Vänersborgs tingsrätt. Vidare kan man läsa: Fastighetsägaren i Torsby har nu fått en vattenräkning som motsvarar nästan tio normala årsanvändningar till en kostnad av närmare 64 000 kronor. Orsaken till vattenläckaget var en läckande WC som en hyresgäst missat att informera om. Vid besiktningen upptäcktes en otät flottör.

 

Säkerställ att ni har en flottör i er WC som är att lita på, Unifloat är patenterad och har unik filterfunktion som förhindrar partiklar att störa funktionen. Unifloat är dessutom tillverkad i miljövänligt material fritt från Styren. Share |

NGL Unifloat

2017-09-05

Nu ligger två filmer uppe på vår produkt NGL-Unifloat uppe här på hemsidan!

Kolla in de här!Share |

Pitch&Act Vallastaden Expo 2017

2017-09-04

NGL kommer delta på Pitch&Act Vallastaden Expo 2017! Vi kommer att presentera under rubriken "Hållbarhet i vardagen för fastighetsägare - hur kan driften bli mer miljövänlig?

Anmälan sker genom länken: http://bit.ly/2tD2xGsShare |
 1 2 3 >  Last ›